Estetisk tandvård tänder

Estetisk tandvård i Stockholm

     
Letar du efter estetisk tandvård specifikt i Stockholm? Här har vi sammanställt en lista på några kliniker som erbjuder det mesta som brukar efterfrågas: skalfasader, tandblekning, tandreglering, tandsmycken och några har även metoder för att ta bort dålig andedräkt.

När du är i färd med att välja klinik, ta då reda på vilka tekniker de använder och gör ordentlig research. Fråga om garanti och se om du kan hitta referenser i form av andra som varit på samma klinik och blivit nöjda (titta på forum och liknande). Ett råd vi vill ge är att låta priset komma i andra hand. Visst, man kanske inte vill betala mer för samma sak som en annan klinik kan erbjuda billigare men kunskapen hos de som jobbar där, teknikerna och framför allt slutresultatet måste komma i första hand. Det heter trots allt estetisk tandvård, du vill att resultatet ska bli så snyggt som möjligt.

Är du väldigt rädd eller kanske t.o.m. har tandläkarskräck finns kliniker som erbjuder speciella bedövningsmetoder och där man kan få lugnande medel. Har du detta problem, välj en klinik som specialiserat sig på tandvårdsrädda och där de är vana vid patienter som du. När det gäller tandreglering rekommenderar vi Damon Braces (och kom nu ihåg: Dra INTE ut tänder för tandreglering, okej? Lova? Bra!).


Estetisk tandvård i Stockholm - lista över kliniker

Beyond Kliniken
Södra Agnegatan 20 (Kungsholmen)
Tel. 08-551 157 65
Erbjuder: Tandblekning, skalfasader, hjälp mot dålig andedräkt.


Eva Darlington
Norrlandsgatan 18
Tel. 08-678 60 30
Erbjuder: Tandblekning, tandimplantat, bettskenor samt tandhygienist.


Stureplan Dental AB
Stureplan 6
Tel. 08-611 91 07
Erbjuder: Skalfasader, tandimplantat, porslinskronor och broar, composit- och porslinsfyllningar, tandhygienist. Extra bra klinik för tandvårdsrädda.


Innerstadstandläkarna
Sveavägen 82
Tel. 08-673-51 00
Erbjuder: Fasader och kronor, tandblekning, nya fyllningar, tandimplantat.


I Stockholm finns många kliniker som erbjuder estetisk tandvård, du har med andra ord ett stort utbud att välja mellan. Tycker du att priserna är alltför häftiga, fundera på att göra behandlingen utomlands. Varför inte en tandresa till Budapest? Eller tandblekning på Thailandsresan? Kolla upp dina möjligheter, gör research och fråga runt. Du är inte långt ifrån ditt nya leende!
.se

En iRing webbring.

Slump

Lista

Nästa


Estetisk tandvård Estetisk tandvård Stockholm TandimplantatKontakta oss: info (AT) estetisk-tandvard (PUNKT) se